M

edische Schildertherapie

Schildertherapeut Myra van der Linden
Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner Banner

       Contact

Neem contact op
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Uw naam:

Uw e-mail adres:

Uw bericht:Afbeelding Beveiligingscode

Vul bovenstaande code hieronder in:

Wie ben ik?Mijn naam is

Myra van der Linden

.

Foto van Schildertherapeut Myra van der Linden

Eigenlijk al mijn hele leven, maar speciaal tijdens mijn moederschap, groeide de interesse in het schilderen. Een aantal jaren schilderles bij Mimi Avelingh volgde.

SchilderlessenToen mijn kinderen wat groter waren geworden ben ik met jonge kinderen gaan werken op een vrije school. Dit was een periode waarin het pedagogische en het kunstzinnige sterk met elkaar waren verweven.

In deze periode kwam de belangstelling voor het kunstzinnige meer en meer en ben ik schilderlessen gaan geven. Door het lesgeven ontstond de interesse voor het meer therapeutisch gerichte werk en in 1999 ben ik de kunstzinnige opleiding in de psycho-synthese gaan volgen, waar ik mijn diploma in 2002 kreeg.

OpleidingDeze opleiding gaf echter niet genoeg voldoening en de zoektocht naar een opleiding die diepgang en waarheid zou brengen ging verder. In 2003 volgde de opleiding voor schildertherapie aan de internationale opleiding, Stichting Emerald in Den Haag.

Deze opleiding bracht mij de waarheid over de objectieve wetmatigheden van licht en duisternis en de daaruit voortkomende kleurwerking.

SchildertherapieZonder in gesprek te moeten gaan mensen begeleiden tijdens een ziekteproces of in hun levensloop door middel van de kleur is een andere benadering en maakt steeds weer enthousiast.

PraktijkMomenteel werk in in mijn eigen praktijk aan huis in Rotterdam, als zelfstandig schildertherapeut op de vrije school in Rotterdam en als docent bij Stichting Emerald.


Logo van Emerald Foundation